Mbaroj per ty Lyrics (Teksti) , Lyrics Flori Mumajesi

Mbaroj per ty Song Details:
Song Title: Mbaroj per ty
Singer/Artist: Flori Mumajesi
Music: Flori Mumajesi
Lyrics (Teksti) i këngës Flori Mumajesi
Song Released Date: 9th November, 2022
Song Language: Albanian (Sad)
Music Label: FloriMumajesiOfficial

Mbaroj per ty Lyrics (Teksti) , Lyrics Flori Mumajesi

M’duaj Zemër, M’duaj Zemër
Une E Di Mundesh Edhe Më Fort..
M’duaj Zemër,
Edhe Kur Të Dy Ja Fusim Kot..

M’duaj Zemër, M’duaj Zemër
Edhe Kur Te Jesh Ti Larg Nga Unë..
M’duaj Zemër, M’duaj Zemër
Dhe Pak Më Shumë..

Se Unë Mbaroj Për Ty,
Unë Mbaroj Për Ty..
Unë Mbaroj Për Ty,
Unë Mbaroj Për Ty..

Fundi Qiellit, Fundi Qiellit,
Ti E Din Per Ty Nuk Më Mjafton..
Je Njeriu, Je Njeriu
Im Dhe Kur Lëndon..

M’duaj Zemër, M’duaj Zemër,
Edhe Kur Të Jesh Ti Larg Nga Unë..
M’duaj Zemër, M’duaj Zemër,
Edhe Pak Më Shumë..

Se Unë Mbaroj Për Ty,
Unë Mbaroj Për Ty..
Unë Mbaroj Per Ty,
Unë Mbaroj Për Ty..

Mbaroj per ty Lyrics (Teksti) , Lyrics Flori Mumajesi , Lyrics Official Music Video